Zoeken
Resultaat
Gevonden: 107

Clubkampioenschap EIJV 2023-02-19
Uitslagen IZ01
Clubkampioenschap 2016
Start Deventer en Zaaltraining
Van Benthem competitie 2015 Apeldoorn
Gesponsorde links
Algemene informatie inline skaten

ALGEMEEN

Na de winter kan iedereen, lid of geen lid, terecht op de skeelerbaan van de EIJV op sportcomplex ’t Schuttersveld. De baan ligt aan de Langekampweg 6 op Sportpark Peppelensteeg, een van de drie grote sportparken in Ede. De baan wordt na de winter omgetoverd van natuurijsbaan naar inline skatebaan. De baan is op de trainingsuren exclusief geopend voor EIJV-leden en daarbuiten geopend voor het publiek op de volgende tijden in de periode 1 april tot 1 oktober:

Maandag

20.00 – 21.30 uur

Woensdag
(instuif pupillen)

14.00 – 16.00 uur

Woensdag

19.00 – 21.00 uur

Voor de publieksuren kan men een abonnement nemen of losse kaartjes kopen aan de kassa in de kantine. De kosten voor een skeelerabonnement (hele seizoen geldig)  zijn € 20,00, onder de 16 jaar betaal je € 10,00. Een los kaartje kost € 4,00, onder de 16 jaar € 2,00.

De skeelerbaan is een 400 meter rondbaan met een oppervlak van 4000 vierkante meter en deze biedt skateplezier aan zowel wedstrijdrijders en recreanten. In het midden is er een binnendeel van ruim 2000 vierkante meter. Er worden trainingen en lessen verzorgd voor hardrijders en toerrijders, voor conditie en techniek verbetering. Wie zelf niet meteen skates heeft kan deze op afspraak huren bij onze skeelerverhuur. Op de middenbaan kan een hockeyveld worden uitgezet en er is een uitleen van sticks. Net als in de winter tijdens natuurijsperiodes is er ook in de zomerperiode de mogelijkheid voor clinics onder begeleiding. Er is bij de EIJV een gericht lesaanbod op alle niveau’s en bij voldoende belangstelling organiseren wij instapcursussen voor volwasesenen. Aan gezelligheid ontbreekt het ook niet: er is een terras, een gezellig clubhuis en muziek. Ook zijn er mogelijkheden om kinderfeestjes te houden op skates. Het dragen van een helm tijdens het inline skaten is verplicht. Ook het dragen van pols-, knie- en elleboogbeschermers wordt aangeraden. Tijdens de zomervakantie kunnen leden gebruik blijven maken van de baan op trainingsavonden. De sleutel kan dan opgehaald worden bij een van de sleutelbeheerders. Voor serieuze geïnteresseerden biedt de EIJV maximaal 3 proeftrainingen aan op de skeelerbaan. Geef je naam en adresgegevens, e-mail adres, telefoonnummer en geboortedatum door aan de secretaris via secretaris@eijv.nl of meld je aan via de button op onze website. In overleg met de secretaris wordt afgestemd op welke datum je voor het eerst kunt deelnemen aan een proeftraining. Als je enthousiast bent geworden kun je direct skeelerlid worden. Als je ook wilt gaan schaatsen binnen de EIJV kun je een algemeen lidmaatschap aangaan. Als je skeelerlid wordt kun je ook meedoen aan de bos- en fietstrainingen op dinsdag. Word je ook schaatslid dan kun je vervolgens een trainingskaart bestellen om in oktober te starten met de trainingen in Deventer (vrijdag) en/of Nijmegen (maandag) . Elke woensdagmiddag zijn er kennismakingslessen (instuif) op de baan van 14.00 tot 16.00 uur voor basisschoolleerlingen. De eerste drie lessen zijn gratis. Daarna kun je het hele seizoen meedoen als je een baankaart neemt (€ 15,00 per jaar). Baankaarten zijn te koop in het clubhuis aan de bar.