Zoeken
Resultaat
Gevonden: 107

Clubkampioenschap EIJV 2023-02-19
Uitslagen IZ01
Clubkampioenschap 2016
Start Deventer en Zaaltraining
Van Benthem competitie 2015 Apeldoorn
Gesponsorde links
Proeftrainingen Inline Skaten 2015
Proeftrainingen skeeleren bijwonen ?

Voor serieuze geïnteresseerden biedt de EIJV maximaal 3 proeftrainingen aan op de skeelerbaan.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Geef je naam en adresgegevens, e-mail adres, telefoonnummer en geboortedatum door aan de secretaris via secretaris@eijv.nl
In overleg met de secretaris wordt afgestemd op welke datum je voor het eerst kunt deelnemen aan een proeftraining.

Ik ben pupil

Je kunt deelnemen aan een proeftraining op donderdag van 18.45 tot 19.45 uur. Vanaf 18.30 uur is de baan open. Meld je bij de trainer die je dan opvangt.

Ik ben junior/senior

Junioren en senioren worden op de baan door een trainer opgevangen. De trainingen voor de junioren zijn van 19.45 tot 21.00 uur. Voor de senioren van 20.00 tot 21.30 uur.

Hoe verder na de proeftrainingen?

Als je enthousiast bent geworden kun je direct skeelerlid worden. Als je ook wilt gaan schaatsen binnen de EIJV kun je een algemeen lidmaatschap aangaan.
Als je skeelerlid word in april kun je meedoen aan de skeelertrainingen (donderdag) en bostrainingen of fietstrainingen op dinsdag.

Word je ook schaatslid dan kun je vervolgens een trainingskaart bestellen om in oktober te starten met de trainingen in Deventer (dinsdag en/of vrijdag) en/of Nijmegen (maandag) .

Kennismakingslessen

Elke woensdagmiddag zijn er kennismakingslessen op de baan van 14.00 tot 16.00 uur voor basisschoolleerlingen. De lessen gaan altijd door, ook bij slecht weer. Dan wordt binnen les gegeven. De eerste drie lessen zijn gratis. Daarna kun je het hele seizoen meedoen als je een baankaart neemt. Prijs t/15 jaar is 10 euro. Baankaarten zijn te koop in het clubhuis aan de bar.