Zoeken
Resultaat
Gevonden: 107

Clubkampioenschap EIJV 2023-02-19
Uitslagen IZ01
Clubkampioenschap 2016
Start Deventer en Zaaltraining
Van Benthem competitie 2015 Apeldoorn
Gesponsorde links
Veel gestelde vragen (FAQ)
Via de website worden vaak dezelfde vragen gesteld. We proberen de veel voorkomende vragen hier alvast te beantwoorden. Staat uw vraag en antwoord er niet bij, kijk dan in de kolom Algemeen en stel uw vraag.

Verhuurt de EIJV schaatsen?

Ja, de EIJV verhuurt schaatsen. De EIJV heeft 45 verhuur schaatsen op voorraad in de maten 35 t/m 41. Het gaat om het model ijshockeyschaats van het merk Nijdam. Voorts heeft de vereniging 50 paar Friese doorlopers in de verhuur, de ouderwetse houten schaats die wordt ondergebonden onder (steviger) schoenen.

Wanneer weet ik dat de natuurijsbaan open gaat?

Als er vorst van betekenis op komst is, dan is de EIJV volop in beweging. Op de beginpagina staat dan vermeld wat de ijsverwachting is en of de ijsbaan open gaat. Staat er op de beginpagina niets, dan is er onvoldoende natuurijs verwachting.

Kan ik bij de EIJV kunstrijden of shorttracken?

De EIJV heeft geen kunstrij of shorttrack sectie. De EIJV richt nu de pijlen op langebaan- en marathon schaatsen op recreatief en wedstrijdniveau.

Komt er weer een nieuwe serie schaatslessen op natuurijs?

Bij een langdurige natuurijsperiode worden bij voldoende animo schaatslessen op natuurijs georganiseerd. Mogelijke groepen zijn kinderen van 7 tot en met 12 jaar, jeugd van 13 tot en met 18 jaar en Groep volwassenen. Geinteresseerd? U kunt vooraf uw interesse kenbaar maken met vermelding van naam, leeftijd en vaardigheid. Bij natuurijs en komst van natuurijslessen wordt u op de hoogte gebracht.

Betekenis afkortingen wedstrijduitslagen

De volgende notaties worden gebruikt om afwijkende situaties in het wedstrijdresultaat weer te geven.

DNF: Niet gefinished (Wel gestart, maar zonder overtreding van de regels niet gefinished.)
DQ: Diskwalificatie (Wegens overtreding van een regel uit de wedstrijd genomen)
DNS: Niet gestart (Deelnemer stond wel op de startlijst, maar is niet aan de start veschenen)
WDR: Withdrawn (was included in the initial draw, but withdrew from start, with the consequence that pairs were rearranged)
RS: Reskate (after having been allowed a fresh start);
MT: Tijd is geregistreerd met handtijd volgens gestelde regels.