Zoeken
Resultaat
Gevonden: 107

Clubkampioenschap EIJV 2023-02-19
Uitslagen IZ01
Clubkampioenschap 2016
Start Deventer en Zaaltraining
Van Benthem competitie 2015 Apeldoorn
Gesponsorde links
Jaargang 10, nummer 1
Electronische nieuwsbrief

Beste leden van de EIJV,

Op onze vrijwilligersavond op zaterdag 7 maart jl. waren er ongeveer 75 aanmeldingen die een gezellige avond meemaakten, waarin zij zich de door enkele dames gemaakte boerenkool en andere stamppotten goed lieten smaken. Op een ledenbestand van –inmiddels- iets meer dan 200, hebben de leden van EIJV dus een grote betrokkenheid. Ook enkele sponsoren (Kelderman Bouw BV, Schaats- en skeelerwinkel Piet Lagerweij/Dick Nap en Domicilie makelaars) waren aanwezig en zij beleefden, zo vernam ik van hen, een gezellige avond.

Het winterseizoen is voorbij, helaas heeft de grootste commissie van de EIJV dit jaar de handen niet echt uit de mouwen hoeven steken. De spuitploeg, die bestaat uit ongeveer 50 man en die altijd zorgdraagt voor een prachtige ijsvloer, is helaas niet in actie gekomen. De opbouw van de winterbaan en het afbreken en opruimen was hun enige wapenfeit. Ook in 2013/2014 ook al geen echte winter, laten we hopen dat we volgend seizoen wel weer een winter hebben.

Een ijswinter is niet alleen de wens van onze leden, maar ook voor de penningmeester is het een must om zeker 2 á 3 keer per vijf jaar een fatsoenlijke winter te hebben. Onze clubkas is dan weer rijkelijk gevuld en kunnen we weer stappen maken binnen onze club. Nu, met 2 niet winters op rij, moeten we dit jaar wat voorzichtiger zijn met onze uitgaven.

Erg blij zijn we daarom met onze sponsoren, ze dragen de club niet alleen een warm hart toe, ook financieel dragen ze hun steentje bij. Na enige jaren waarin crisismanagement in het bedrijfsleven de boventoon voerde en sponsoring dus ook afnam, merken we nu weer dat de sponsoring toeneemt. De sponsorcommissie is weer behoorlijk actief. Heeft u tips of zelf interesse, laat het hen of het bestuur weten. We gaan erop af.

Na de seizoenswissel is op zaterdag 25 april aanstaande onze eerste grote activiteit. Groot spektakel zal dan op ons complex worden opgevoerd als de MIJNTEN competitie hier arriveert. Organisatie vanuit EIJV: Stephan Hulleman en Jelle van Beek. Zij zullen u de komende weken op de hoogte brengen van de ontwikkelingen.

EIJV heeft een goede naam op het gebied van maatschappelijk ondernemen, midden in de samenleving staan en iets doen voor je medemens. De collecte voor Fonds Gehandicapten Sport is daar een voorbeeld van. Aafke Keijzer, die dat jaren heeft gecoördineerd, sprak mij er recentelijk nog op aan. Vanuit het bestuur hebben we dit weer opgepikt en in de week 29/03 – 04/04 wordt er gecollecteerd. Er zijn inmiddels 35 collectanten (leden en niet leden). die binnenkort voor onze medemens langs de deuren gaan. Mooi.

Verder proberen we dit jaar onze vereniging organisatorisch nog beter neer te zetten en hopen we alle commissies weer gevuld te krijgen. Het ontwerp beleidsplan, opgesteld onder leiding van Wim Zeeman, waarin duidelijk wordt welke kant we op moeten gaan en wat de aandachtspunten zijn, is daarbij een goed hulpmiddel. Vóór de algemene ledenvergadering zullen wij u informeren.

Wilt iets doen voor de vereniging, stuur een korte e-mail naar secretaris@eijv.nl en wij gaan voor u kijken. Kleine taken, vele handen maken licht werk. Overigens zullen wij u ook zelf benaderen. Lid zijn van een vereniging kent vele facetten en één daarvan is bijvoorbeeld zitting nemen in een commissie.

De voorzitter, Jan Vellinga

*******************

Als je naar de seizoenswissel komt, meld je dan graag even aan via de aanmeldink