Zoeken
Resultaat
Gevonden: 107

Van Benthem competitie 2015 Apeldoorn
GRAAG AANMELDEN SEIZOENSWISSEL
Aanschaf wedstrijdkaarten
24Kika - EIJV
Jillis Hulleman en Marit van Beijnum actief op NK skeeleren in Ommen
Aanschaf wedstrijdkaarten
Extra toelichting

Bij de aanmelding voor de baankaarten is er de optie om wedstrijdkaarten aan te schaffen. Met deze wedstrijdkaart kan je zonder verdere kosten aan wedstrijden in Deventer en/of Nijmegen deelnemen. In Deventer wordt er gestart in verschillende categoriën en klasses en kan je soms niet inschrijven. Alle info over de wedstrijden in Deventer vind je op http://www.knsboost.nl/. De wedstrijdkalender voor Nijmegen vind je hier: http://www.bgpnijmegen.nl/pages/sub/82529/Kalender_en_inschrijven.html

 

Een wedstrijdkaart is voordelig als je in het seizoen meer dan een paar keer aan een wedstrijd deelneemt. In Deventer is dit bij 3 of meer keer, in Nijmegen bij 4 of meer keer. Je moet zelf voor vervoer zorgen als je naar een wedstrijd gaat, maar meestal kan je wel met iemand meerijden als je zelf geen vervoer hebt.

 

De EIJV verzorgt coaching, maar omdat we niet heel veel trainers hebben er wel veel wedstrijden zijn, kan dit vervallen als er te weinig deelnemers zijn. De clubkampioenschappen vallen buiten de wedstrijdkaart-regeling. Let verder op de volgende punten:


  • Je moet sowieso een licentie van de KNSB hebben om aan wedstrijden deel te nemen

  • Met de KNSB licentie mag je aan de wedstrijden in Deventer en die Nijmegen deelnemen, je hebt maar 1 KNSB licentie nodig.

  • De licentie moet je zelf aanvragen via: https://mijn.knsb.nl/login

  • Als je aan een wedstrijd deel wilt nemen moet je jezelf aanmelden via de website

  • Als je geen wedstrijdkaart hebt moet je per keer betalen. Dit kan als je jezelf aanmeldt meestal met iDeal.

  • Als je aangemeld bent voor een wedstrijd en je kan toch niet dan moet je jezelf ook weer afmelden.
  • Als je aan wedstrijden deel wilt nemen heb je ook een setje wedstrijdbandjes nodig (zie foto). Je kan ze bij de schaatswinkel kopen.