Zoeken
Resultaat
Gevonden: 107

Heideweek Skeelertoernooi 2015
Heideweek skeelertoernooi vrijwilligers gezocht
Marit van Beijnum komt uit in internationale inline skatewedstrijd
EIJV doet mee aan Zomersportweek Ede
Geslaagd Skeelerkamp EIJV
Marit van Beijnum komt uit in internationale inline skatewedstrijd
Marit van Beijnum komt uit in internationale europacup inline skatewedstrijd flanders grand prix afgelopen weekend in het Belgische Zandvoorde.

Marit van Beijnum is een van onze beste inline skaters en ze is hard op weg om met haar talent hele mooie dingen te doen. Voor haar inzet voor de club kreeg ze dit jaar een "Pluim" van de gemeente Ede. Afgelopen weekend kwam Marit voor het eerst uit in een internationale in-line skate wedstrijd in Belgie, waarvan ze zelf onderstaand verslag schreef. Het bestuur van de EIJV is heel trots op deze prestatie en presentatie!

 

3 HELE LEUKE DAGEN  IN ZANDVOORDE

(door Marit van Beijnum)

Dit weekend was de gaafste wedstrijd in m'n leven. Ik deed mee aan de Flanders Grand Prix wedstrijd in Zandvoorde in Belgie. Ik heb veel geleerd en ook heel veel plezier gehad.

Dag 1  begon om 10uur. We moesten beginnen met een 300m tijdrit. Er was een deelnemersveld bij de cadetten meisjes van 55 meiden. Dat moment dat je moet is heel zenuwslopend. Dat kwam ook omdat de tijdwaarneming het voor mij niet deed... ik wilde graag een 31er rijden en dat werd tot mijn verbazing zelfs een 30.996 . Daarmee behaalde ik een 31e plek. De regen verstoorde de pret en ik hoefde pas rond de avond weer te rijden voor een afvalkoers. Ik ging door naar de finale die de volgende dag voor de boeg stond.


Dag 2 begon zelfs om 9u al. Op de planning stond een 1000 mtr inline. Doordat ik een serie had waar de koplopers lekker snel reden, mocht ik door naar de halve finale. Daar werd ik uitgeschakeld en dus mocht ik niet door naar de finale. Uiteindelijk werd ik 16e. Daarna was de finalevan  afvalkoers. Daar belandde ik helemaal achteraan, en dus moest ik er al met de eerste afvalling af. Daar werd ik 29e. Ook heb ik op dag 2 nog een 3000 mtr inline gereden. Ik belande in de b finale. Uiteindelijk werd ik 33ste.

Dag 3 begon om 13u. Ik kon lekker uitslapen dus. Ik heb die dag alleen de eerste serie gereden, daarna kreeg ik zoveel last van mijn liezen dat ik besloten had te stoppen. Deze drie dagen waren super leuk en vermoeiend maar als het even kan ga ik volgend jaar weer!