Zoeken
Resultaat
Gevonden: 107

Marit van Beijnum komt uit in internationale inline skatewedstrijd
EIJV doet mee aan Zomersportweek Ede
Geslaagd Skeelerkamp EIJV
Maandagavond trainingen - aanvangstijdstip !
Fotoverslag Inzell ATB training
Geslaagd Skeelerkamp EIJV
Van 26 tot 28 juni organiseerde de EIJV het eerste jeugd skeelerkamp op de eigen baan.

Het skeeleren zit bij de EIJV in de lift. Zowel bij de jeugd als bij de senioren groeit het aantal leden dat de de 400 meter baan wekelijks weet te vinden. Skeeleren wordt door velen als een volwaardige sport beoefend en een aantal jeugdleden traint inmiddels bij regionale selecties.

Voor de enthousiaste jeugdleden is dit weekend een heus skeelerkamp georganiseerd op initiatief van trainster Sandra van Aken en TC lid Stephan Hulleman. Van vrijdagavond tot zondagochtend stonden er 3 tenten op het middenterrein waarin 3 groepen jeugdleden hun bivak opgeslagen hadden.

De eerste training werd verzorgd door Dick Nap op vrijdagavond. Iedereen deed vrolijk mee aan de gevarieerde training waarin zowel techniek als spelletjes waren opgenomen. Tijdens de gezamelijke barbeque zat de sfeer er goed in en leerden de deelnemers elkaar nog wat beter kennen. Dat was maar goed ook, want in de nacht van vrijdag op zaterdag werden de tenten op de proef gesteld door een fikse onweersbui.

Zaterdagochtend was wel het hoogtepunt met een clinic van Anice Das. Anice is dankzij hoofdsponsor Kelderman Bouw en directeur Hans Koopman regelmatig te gast bij de EIJV. Deze keer had ze vriendin en topschaatster Mayon Kuipers van team Afterpay. Samen gaven ze een fantastische clinic waar de WIJV jeugdleden het onderste uit de kan moesten halen. Het zonovergoten middagprogamma werd gevuld met waterballonnen en zeepglijbanen.

Zondagochtend werd er opgeruimd en konden er oude en nieuwe vriendschappen gekoesterd worden. Een stoet aan vrijwillgers heeft dit kamp mogelijk gemaakt maar bijzondere dank gaat nog uit naar Marije Vellinga en Simone Visschers, die samen met de kampleiding het weekend in goede banen leiden. 

Bekijk meer foto's en verslagen op EIJV-twitter en EIJV-facebook

 

Ronald Visschers